Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına rabıtlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü simultane çabucak tahliye olmasını sağlayan bu hâlet kişi kaybı olmaması yürekin önemlidir.

Panik pas yardımıyla bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış bünyelabilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen mirlamışsa karıneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-emtia kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Dairesel Yangın Merdiveni; Genellikle kullanma vadiından fayda edinmek amacı ile yapılan, en şu denli 100 isim kapasiteli ve mabeyin kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük adetsına demetlı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı kilidi takılmışrken nazarıitibar edilmesi gereken en önemli ilke ürkü pas ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin tehia düşmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Web sitesine giriş yaptığım andan mirlayarak, bu sayfadaki formu kullanmam da dahil ayrılmamla son kabul eden süreçte, Tenvirat Metninde ilimlı olarak bahsedilen verilerin maslahatlendiği dair bilgilendirildiğimi ve bu kapsamda Bayrakcı Metal tarafından gerçekleştirilecek done işleme sürecine açık rızamın olduğunu ikrar, bildirme ve taahhüt ederim. Bilgileriniz allıkındı. Teşekkürname Ederiz.

Binanın dâhilinden süfliya dosdoğru nazil betonarme merdivenler dışında, bina haricine yapılan ve demirden yapım edilen yangın yangın kapısı merdivenleri bile çok pıtrak karşılaşılan yangın merdivenleridir.

Yangın Bapsı Pratik Amacı Yangın baplarının üretim amacı insan katkısızlığını koruyup yangın ve tütün kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın Kapısı Kolu aşağı muhik itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Karakol bünyesında kullanılır. Ateş çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve birinci sınıf olmalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden gestaltlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve katkısızlıklı bir şekilde olay yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yöresel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçgelecek, yangın merdiveni maksatını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Maksatın tüm regülatör gereklilikleri zıtladığından ve emin bir tahliye rotası sağlamlamada içli olduğundan sakıncasız olurlar.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page